Diverse Informatie

MetallicDream is ontstaan vanuit mijn Droom om vanuit mijn vakgebied als loodgieter, met onder andere bruikbare restanten, creaties van Koper-, Zink- en Lood-ontwerpen te maken.
Hierdoor gaan er nauwelijks goed bruikbare materialen verloren omdat ze ambachtelijk worden gebruikt en gerecycled. 
Uitvoeringen zullen iets afwijken van de afbeelding.

Sinds ik deze droom ben gaan verwezenlijken zijn mijn "Handmade Unica's" via deze pagina te koop.
Ieder exemplaar is uniek, geen enkel product is hetzelfde. 
Ook de gegoten producten, waarvan meerdere exemplaren steeds weer opnieuw worden aangevuld, zullen altijd iets van elkaar afwijken. De gietmallen van speksteen zijn handgemaakt, wat het totale product uniek maakt.

Onbewerkt Koper zal vergroenen als het product buiten staat in weer en wind, al duurt dit wel een aantal jaren. Sommige decoraties heb ik via een speciaal proces, versneld kopergroen gemaakt.

Zink zal in de buitenlucht een grijs/mat corrosielaagje krijgen. Dit gaat aanmerkelijk sneller dan bij koper, zelfs al na enige dagen.

De Loden artikelen worden standaard met een vernislaag afgewerkt. Lood zal binnen en buiten iets verdonkeren.

 MetallicDream-bestellingen kunnen worden afgehaald of worden verzonden, doorloop hiervoor het bestelproces. Levering/verzending na betaling.

Voor vragen en/of opdrachten kunt u een bericht sturen via het contactformulier.
 

De unieke decoratieve ontwerpen van MetallicDream zijn voor vele gelegenheden geschikt zoals;

Voor de liefde, om uw geliefde iets unieks te geven, zomaar of bijvoorbeeld op Valentijnsdag.

Bij een afscheid, bijvoorbeeld van een collega die een andere baan heeft, met pensioen gaat, een jubileum viert of een onderscheiding krijgt. 
Voor iemand die gaat emigreren of voor langere tijd weggaat "ook een mooi gebaar/herinnering aan achterblijvers".
Maar ook voor degene die afscheid neemt als clublid van een verenigingorganisatie of instelling

In veel gevallen is het mooi de ander een persoonlijk aandenken te geven.

Ook als felicitatieverrassing voor een bijzondere dierbarevriend of vriendinvader of moederzoon of dochteropa of omatante of oom, peettante of peetoomneef of nichtbroer of zus...

Een origineel cadeau hoort ook bij een feestelijke gelegenheid als een verjaardagtrouwdaggeboorte van een kind of kleinkindkleindochter of kleinzoon.

Maar ook voor iemand die is geslaagd voor bijvoorbeeld een sportprestatiediplomacertificaatmaster of propedeuse...

Niet te vergeten alle verjaardagen van vrienden, bijvoorbeeld een hanger van lood met een zeester en zeepaardje of een hartslinger. Maar ook een zinken vlinder slinger voor in een boom of in huis, dat sierlijk beweegt als indoor of outdoor muur en Boom decoratie.

De Roos hoort natuurlijk bij een bruiloft, de Roos is er in verschillende materialen van Koper, Zink en Lood te krijgen. Handgemaakt, uniek. Een prachtig cadeau voor de trouwdag.

Ook met Valentijn geeft u iets unieks met producten van MetallicDream.

Een passend cadeau voor bij een religieus feest als KerstPasenPinksteren of bij een doop of communie vindt u wellicht hier.

U kunt altijd zomaar iets geven aan uw naasten, als gebaar van vriendschap, zoals een paar mooie hand-gegoten loden schelpen of bijvoorbeeld een originele muurdecoratie voor in de tuin als tuindecoratie "de hart-slinger is gemaakt door lood te gieten in een handgemaakte mal van spekteen", ieder exemplaar is net even anders en dus uniek. En aan de muur als huisnummer , dan heeft u een Sieraad aan de gevel.

Bij overlijden willen we onze dierbare(n) blijven herdenken. Een roos of vlinder of hart van Koper, Lood of Zink is een prachtige blijvende herinnering in huis of bij een graf of op de grafsteen "tijdens of na de begrafenis", ter herdenking/nagedachtenis. In tegenstelling tot bloemen, hoeft u niet bang te zijn dat deze decoraties bijvoorbeeld door herten worden opgegeten. 

Ook hebben wij met de handgemaakte plantenbakken van Zink en hout, met versieringen uit de speksteen mallen er op. Bijna alles is mogelijk met zinken plantenbakken, wij maken ook op maat.

En kijk ook eens naar onze originele Strandcabines, MetallicDream heeft dit model gebruikt om prachtige vogelhuisjes, nummerbordjes en sleutelkastjes van te maken. De strandcabines zijn bekend van het strand in Katwijk aan Zee.

Al onze producten gaan een leven lang mee en zijn voor het grootste gedeelte volledig recyclebaar.

Goed voor de Natuur en Mens.

Sorteer op
 • Afscheid
  Afscheid

  Een unieke blijvende decoratie voor een waardig afscheid????????

 • Binnendeco
  Binnendeco

  Een juweel voor in huis!

 • Gifts
  Gifts

  Diverse gifts, een wisselend assortiment, leuk om te geven, leuk om te krijgen.

 • Liefde
  Liefde

  Gewoon omdat je van iemand houdt, iemand waardeert❤️

Sorteer op
© 2020 - 2021 MetallicDream | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel